Group-2017
Let’s put some
heart into hardstyle

Mission Statement

‘Let’s put some heart into hardstyle’

Onze gedeelde passie voor de hardere stijlen gaat verder dan alleen muziek en evenementen. Het is een levensstijl die ons verbindt en gelukkig maakt. Op 20 mei bundelen Q-dance en 10,000 HOURS wederom hun krachten om dit gevoel van geluk te verspreiden door middel van de grootste vrijwilligersdag binnen de hardere stijlen, namelijk THE PROJEQT. Onze missie? Het doneren van zoveel mogelijk uren aan de meest kwetsbare jongeren in onze samenleving.

Deze jongeren willen ook naar een festival gaan, maar dit is niet altijd mogelijk wegens omstandigheden zoals verstandelijke beperkingen en bezuinigingen. Om ervoor te zorgen dat deze jongeren alsnog de aandacht krijgen die ze verdienen roepen wij alle loyale Q-dance fans op om samen het verschil te maken.

In samenwerking met verschillende artiesten krijg jij de kans om een dag te organiseren die deze jongeren van hun leven niet meer zullen vergeten. Vind jij dus dat je een echt Orange Heart hebt? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor THE PROJEQT!