Ambassadeurs

Wij hebben de acht meest toegewijde artiesten geselecteerd die samen met jou hun beste beentje voor zetten tijdens THE PROJEQT. Have you got what it takes? Join THE PROJEQT!

Atmozfears
Atmozfears

Zijn euforische beats hebben de gave om iedereen op te vrolijken, en dat is dan ook precies wat Atmozfears gaat doen tijdens THE PROJEQT. Samen met dit hardstyle wonderkind zorgen we ervoor dat deze editie van THE PROJEQT onvergetelijk wordt.

B-Front
B-Front

Deze RAW held staat bekend om zijn eindeloze energie tijdens zijn optredens, en nu staat hij klaar om deze energie te steken in de grootste vrijwilligersdag binnen de hardere stijlen.

Brennan Heart
Brennan Heart

Deze legende binnen de hardere stijlen staat dit jaar klaar als hoofdambassadeur en tevens als maker van het allereerste THE PROJEQT anthem. Brennan Heart weet met een familielid met een verstandelijke beperking als geen ander hoe zwaar deze jongeren het hebben. Aan hem dus om er een legendarische dag van te maken!

The Darkraver
The Darkraver

Als er één man is die weet hoe je iedereen los kan laten gaan, dan is het wel The Darkraver. De meest gestoorde dj binnen de hardere stijlen tovert met zijn freestyle beats en positieve vibe bij iedereen een lach op het gezicht.

Digital Punk
Digital Punk

Digital Punk laat zien dat je zelfs als geboren rebel je kan inzetten voor het goede doel. Op 20 mei worden alle kwetsbare jongeren uitgenodigd om zich te voegen bij de ‘Unleashed’ beweging, waarmee we samen zorgen voor de ultieme dag.

Frequencerz
Frequencerz

Dit is je kans om onderdeel te worden van The Wolfpack en samen te werken aan een betere wereld. Als echte Die Hards kennen zij de definitie van opgeven niet. Perfect voor THE PROJEQT dus!

Jason Payne
Jason Payne

Zijn kicks zijn krachtig, net als zijn inzet. Opgeven is geen optie voor deze RAW soldier, en daarom is Jason Payne de juiste man om ervoor te zorgen dat de kwetsbare jongeren op zijn locatie de dag van hun leven krijgen.

Hard Driver
Hard Driver

Welcome to the world of hardstyle! Hard Driver laat je zien dat hardstyle niet alleen om epische melodieën en harde kicks draait, maar ook om het gevoel dat we allemaal onderdeel zijn van dezelfde familie.